Sultanların şampiyonu Değişim oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesince gerçekleştirilen voleybol turnuvalarında Aydın’ı temsil eden Değişim Anadolu Lisesi kızları kendi gruplarında 1. oldu. Aydınlı kızlar Türkiye şampiyonasında hem bölgeyi hem de Aydın ilini temsil edecek..

Sultanların şampiyonu Değişim oldu

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesince gerçekleştirilen voleybol turnuvalarında Aydın’ı temsil eden Değişim Anadolu Lisesi kızları kendi gruplarında 1. oldu. Aydınlı kızlar Türkiye şampiyonasında hem bölgeyi hem de Aydın ilini temsil edecek.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı okullar arası genç kızlar voleybol turnuvasında Aydın şampiyonu olarak bölge müsabakalarında Aydın’ı başarı ile temsil ederek 1. Olan Değişim Anadolu Lisesi kızları başarılarını bölge müsabakalarında da sürdürdü. Aydın’ın gururu olan Değişim Anadolu Lisesi’nin sultanları Türkiye şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazandı.
Aydın’ı en iyi şekilde bölgede temsil ettiklerini ve 23-26 Mart’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası Yarı Final fikstürünün önümüzdeki günlerde belli olacağını belirten Değişim Koleji Voleybol Takımı Koç Öğretmeni İrem Kozak, “İlimizi en iyi şekilde bölge müsabakalarında temsil ederek 1. olduk. Şimdi hedefimiz Türkiye şampiyonluğu kupasını Aydın’a kazandırmak. Zorlu ancak başarılı maçlar çıkardık. Öğrencilerimizin aynı başarıyı Türkiye şampiyonasında da göstereceğine inanıyorum” izmir escort.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!