Diriliş Ertuğrul 106. Bölümde Seyirciyi Coşturacak..!!

Diriliş Ertuğrul 106. bölüm fragmanında Türkiye Selçuklu Devleti'nin Sultanı Aleaddin'in tüm gerçekleri görmesi için harekete geçen oba beyi Ertuğrul, Emir Saadettin'i bitirmeye kararlıdır.

Diriliş Ertuğrul 106. Bölümde Seyirciyi Coşturacak..!!

Diriliş Ertuğrul 106. yeni bölüm fragmanında Tekfur Ares'i tüm gerçekleri anlatması için yanında Konya'ya kadar götüren oba beyi, Sultan Aleaddin'in huzurunda tüm gerçeklerin açığa çıkması için çaba göstermektedir. Yılanın başını ezmeye gidiyorum diyerek Emir Saadettin'i kast eden oba beyi, Diriliş Ertuğrul 106. yeni bölümünde noktayı koyabilecek midir? İşte, Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve yaşanacak olaylardan bazı detaylar fragmanda belli oluyor. 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Ertuğrul Bey, Titan'ın hain saldırısına uğramadan Konya'ya sağ salim varmıştır. Emir Saddettin ise Ertuğrul Bey'i gördüğünde şoke olur. Zira Sultan'ın huzurunda tüm bildiklerini anlatmaya başlamıştır.

Ertuğrul Bey Karacahisar Tekfuru Ares'in ile Emir Sadettin Köpeğin haberleştiği ulakları Sultan'a teslim eder. Artuk Bey ne zamandır bu bilgileri toplamakla uğraşmaktadır.

"Bu ganimet Tekfur Ares'in imparatorluğa yolladığı mektubun alanya escort nüshasıdır. Bir emiriniz hariç diğerlerini zan altında bırakmam sultanım" diyen Ertuğrul, Emir Sadettin Köpeğin ismini verir. Fakat Sultan canını kurtardığını bildiği için ondan şüphelenme bilir.

Sultan Alaaddin Ertuğrul'a olan biten herşeyi anlatacak Ertuğrul Bey yalnızken bu işi çözecektir.

Fragmanlar.

 

1. Fragman

 

2. Fragman

 

3. Fragman

Diriliş Ertuğrul 106. bölüm Diriliş Ertuğrul 106. bölüm Fragmanı
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!