Remil Kum Falı Nasıl Bakılır? Remil Falı Nedir?

Remil falı, Türkçede kum falı olarak bilinen ve ana malzemesi kum olan bir fal türüdür. Bu fal türünde genellikle yorumlamalar kum üzerindeki çizgiler ve noktasal figürler ile belirlenmektedir. Kumdaki işaretler kişiye geleceğiyle ilgili bilgiler verebilmektedir.

Remil Kum Falı Nasıl Bakılır? Remil Falı Nedir?

Günümüzde de kullanılan remil kum falı ile geleceğe yönelik tahminleri edinmek mümkündür. Son derecede popüler olan bu fal seçeneği kapsamında hareket eden kişilerin sayısı oldukça fazladır. Bu falı baktırmak isteyen kadar bakmayı öğrenme amacı günden kişilerin sayısının da yüksek olduğu söylenebilmektedir.

Remil Falı Nasıl Bakılır?

Remil falına iki farklı biçimde bakılabilmektedir. Bu yöntemlerin ilkine yönelmek daha kolay bir kum falına bakmayı sağlayacaktır. Ancak her iki yöntemde de fal bakmadan önceki zaman zarfında abdest alması gerektiği vurgulanmaktadır. Abdest ya da gusül alındıktan sonraki zaman zarfında remilin 16 parçaya bölünmesi durumunu gerçekleştirmek gerekecektir.

Bundan sonra remil falına başlanabilecek ve bu 16 parçadan her birinde mevcut olan şekiller dikkate alınabilecektir. Bu konudaki yorumlamalar kumlar üzerinde var olan çizgi ve noktalara göre şekillendirilecektir. 16 kuma bakılarak; kumların üzerinde yer alan çift çizgi ya da noktalara bağlı bir biçimde geleceğe dair tahminler yürütülecektir. Gelecekte neler yaşanacağına dair bilgilere sahip olmak mümkün olacaktır.

Remil falına bakılırken, kumların bulunduğu yüzeyin dikkatli bir biçimde incelenmesi gerekmektedir. Çizgi ya da kumların fark edilmeyecek kadar küçük olması, falın yorumlanması evresini etkileyebilecek olan bir faktör olarak adlandırılmaktadır. Kumlardaki çizgi ya da noktaların tespit edilememesi halinde zar atmakta fayda vardır. Atılan zarlardaki sayıların tek ya da çift olmasına bağlı olarak yorumlamalar gerçekleştirilebilmektedir.

Kağıtla Remil Falı Bakılır Mı?

Remil falına bakabilmek için illa kuma gerek duyulmamaktadır. Aynı zamanda da remil falı kağıtla da bakılabilmektedir. Fal bakımında kullanılacak olan kağıtların üzerine birtakım duaların okunması da gerekmektedir. Kağıtlar da tıpkı kumlar gibi 16 ayrı şekilde dağıtılmak durumundadır. Bu 16 işaretin falın bakımındaki anlamları içerebilmesi söz konusu olabilecektir. Sonrasında da remil falı etkili bir şekilde bakılabilecektir. Etkili tahmin ve yorumlama yeteneğine sahip olacak kişilerin bu süreci başarılı bir biçimde yürüteceği söylenebilecektir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!