Dış Mekânları Yaşanır Kılan İzmir Tente Çözümleri

Sponsor - 2022-10-14 13:35:17

Dış Mekânları Yaşanır Kılan İzmir Tente Çözümleri

1983 yılından bugüne kadar sektörde öncü olan firma, alanında ödüllü ve kurumsal hizmet veriyor. Türkiye geneline hizmet veren geniş ağıyla, tente konusunda yaratıcı çözümler sunuyor. Karabağlar’da başlayarak günümüzde ülke genelinde tanınan İzmir tente, kurulduğu günden beri güven ve saygınlıkla çalışıyor.

1983 yılından bugüne kadar sektörde öncü olan firma, alanında ödüllü ve kurumsal hizmet veriyor. Türkiye geneline hizmet veren geniş ağıyla, tente konusunda yaratıcı çözümler sunuyor. Karabağlar’da başlayarak günümüzde ülke genelinde tanınan İzmir tente, kurulduğu günden beri güven ve saygınlıkla çalışıyor. 120 kişiden oluşan profesyonel ve deneyimli ekibiyle kurumsal olarak hizmet veren firma, dış mekân çözümleri ile mükemmel ortamlar yaratarak her alanı yaşanır kılıyor. Müşteri memnuniyeti esasını prensip edinerek, tüm çalışanlarıyla profesyonel çözümler sunuyor.

Dış Mekânları Yaşanır Kılan Çözümler

Modern çizgiler taşıyan dış mekân uygulamaları, teknolojiyle birleşerek konforlu ve hayatı kolaylaştıran çözümler sağlıyor. Atıl olan tüm dış ortamlar için geliştirilen sistemler, olumsuz hava koşullarından etkilenmeden her alanı yaşanır kılarak kullanılır hale getiriyor. Açılır kapanır sistemlerle geliştirilen tasarımlar, işletmeler için de cazip seçenekleri oluşturuyor. Alanların genişlemesini sağlayan bu sistemler, tüm ortamlara işlevsellik kazandırıyor. Dar ve ufak alanlara kullanım ferahlığı yaratarak genişlik sağlıyor. İzmir otomatik pergola sistemleri minimal alanlarda maksimum fayda kazandıran modeller sunarak, işletmelere, dış mekânlarda yaşam alanları yaratıyor. Konutların dış alanlarında konfor sağlayan modeller ve detaylar alternatif seçeneklerle sunuluyor. Tüm tente ve açılır kapanır sistemler, mevsimsel kullanım avantajı yaratıyor. Kış aylarında kapalı hale gelen ortamlar, yaz aylarında ferah ve havadar ortama dönüşerek çok yönlü kullanım sağlıyor. Tüm mekânlara teknolojik sistemlerle kullanım konforu sağlanıyor.

İzmir Tente Çözümleri

Otomatik tente, pergola sistemleri, körüklü tente, kış bahçesi, T-Modül tente, dikey stor, şeffaf branda, kutulu stor, kasetli tente ve akıllı çanta gibi her alana yönelik çözümlerle tüm alanlar için uygulama seçenekleri bulunuyor. İzmir tente fiyatları, uygulama alanı metrekaresi, uygulama detayları, istenilen özellikler, kullanılacak konfor sistemleri, belirlenerek oluşuyor. Fiyat teklifi talebeniz, uygulanacak mekânın keşfi yapılarak detaylandırılmaktadır.

Pergola sistemleriyle açık alanlarda yaratılan şık ortamlar, aileniz ve sevdiklerinizle huzurlu yaşam alanlarına dönüşüyor. İşletmeler için geniş alanlara kullanım sağlayarak kapasite artmasını sağlıyor. Kullanılmayan ortamlara yaşanır formlar kazandıran modern çözümler, şık ve estetik görünüm sağlıyor. Geniş renk ve model seçenekleriyle hizmet veriliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi Nutuk Tanıtım Yazısı Smok