Moda Tasarımcısından Şarkıcı Gülben Ergen'e Şok Dava

MAGAZİN - 2022-10-08 11:51:16

Moda Tasarımcısından Şarkıcı Gülben Ergen'e Şok Dava

Moda tasarımcısına 2 ayrı kıyafet yaptıran ve ücretsiz olarak alan Gülben Ergen, sözleşmeye uymadığı için davalık oldu.

Nutuk.com.tr'de yer alan habere göre; Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'e albüm kapağı ve PR çalışması için ücretsiz kıyafet gönderen moda tasarımcısı Halil Ülgü, sözleşmeye uymayan Ergen'e avukatı aracılığı ile dava açıyor.

"YETMEDİ ENGELLEDİ!"

Felaket tellalı Onur  Akay'a konuşan Erkan Özbey, "Gülben Ergen Hanım'a stylisti aracılığı ile albüm kapağı ve PR çalışması için ücretsiz kıyafet gönderdim. Karşılığında da ismimi kıyafet tasarımcısı Halil Ülgü diye paylaşması şartı vardı. İlk gönderdiğim kıyafeti maalesef hiç bir şekilde sosyal medyada etiketlemeden paylaştı.

Sadece fotoğrafçısını etiketleyerek paylaştığında ben kendisine üzüldüğümüzü belirttim. İkinci kıyafette yapmaması gerektiğini, büyük emek verdiğimizi, ismimizi yazmazsa kötü reklam olacağını söylememe rağmen, maalesef Gülben Hanım, ikinci kıyafeti de hiç bir şekilde ismimizi yazmadan, kendi reklamını yapıp paylaştı. Yetmedi bizi engelledi." ifadelerini kullandı.

Avukatı aracılığı ile yasal olarak gerekli çalışmanın başlatıldığını da açıklayan Ülgü, "Herkese yaptığımız standart sözleşme var. Basın ve medya gibi herhangi bir yayın organında paylaşmak ve ismimizi yazmak şartı ile yaptığımız sözleşmemiz, stylist aracılığı ile yapıldı." dedi.

Gülben Ergen, önceki gün Halil Ülgü'nün tasarımı olan 2. kostümü ile çekilmiş fotoğraflarını, "Sessiz ve derinden... Bir süre stüdyoya girip yepyeni bir Gülben'le geliyorum. 2022'yi elimiz, özümüz, sözümüz, yüreğimizde kapatacağız... Biz susacağız şarkımız konuşacak..." notuyla paylaşmıştı.

Gülben Ergen'in stylingi Bilgecan Koçana'dan Açıklama!

Gülben Ergen ile yıllardır uyum içinde olduğumuz bir iş ortaklığımız var kendisinin imajından mükellefim, stylingini benim yaptığım sözü geçen çekimde de Halil Ulgu'ye ait olan bu elbise benim tarafımdan tasarımcıdan fotoğraf çekimde kullanılmak üzere alınıp sonrasında da sorunsuz bir şekilde kendisine iade edilmiştir.

Tarafımdan imzalanan sözleşmeye ters düşecek hiçbir durum yaşanmamıştır.

Gülben Ergen daha kendisinin ricası üzerine etiketleyerek storysinde paylaştığı elbise de hala Halil Ulgun'ın profilinde yer almaktadır.

Halil Ulgun'ın herhangi bir maddi veya manevi kayba uğraması söz konusu değildir. 

Bahseden sözleşme de ektedir. Burada da görüldüğü üzere etiket şartı gibi bir ibare bulunmamaktadır. Kamuoyuna arz ederiz.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER
Finans Kredisi Nutuk Tanıtım Yazısı Smok