GKV Ortaokulunun kitap dostlarına ödül

Kütüphaneler Haftasını çeşitli etkinliklerle sürdüren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, kitap dostlarını seçerek ödüllendirmeye devam ediyor. GKV Özel Ortaokulunda düzenlenen ödül töreninde kitap dostu seçilen öğrenciler Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan tarafından ödüllendirildi..

EĞİTİM - 2018-03-31 11:11:54

Kütüphaneler Haftasını çeşitli etkinliklerle sürdüren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, kitap dostlarını seçerek ödüllendirmeye devam ediyor. GKV Özel Ortaokulunda düzenlenen ödül töreninde kitap dostu seçilen öğrenciler Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan tarafından ödüllendirildi.
Kitap okumalarını geliştirmek ve alışkanlık kazanmalarını sağlamak için Gaziantep Kolej Vakfı Kütüphanesi tarafından düzenlenen "Kitap Dostları Ödülleri", kütüphaizmir escort bayan en çok kitap okuyan öğrencilere verildi.
GKV Kitap Dostları etkinliğinde 8-E sınıfından Ada Asal, 7-B sınıfından Benan Güneş, 6-E sınıfından Sıdıka Taşar ve 5-E Eylül Erdoğmuş Kitap Dostları Ödülünü almaya hak kazandılar.
Öğrencilere ödüllerini veren GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, bu anlamlı etkinlikten dolayı kütüphane sorumlusu Duygu Duygulu Dardağan’ a teşekkür etti. Hoşcan, öğrencileri akademik ve sosyal alanda olduğu kadar entelektüel alanda da en iyi şekilde yetiştirmeyi hedeflediklerini belirterek, "GKV Özel Okullarının öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını sürdürmesi ve bunu yaşam felsefesi haline getirmesi yönündeki çalışmalarını çeşitli etkinliklerle sürdüreceğiz" diye konuştu.
Günün Diğer Haberleri