KULLİYEDE GÜNDEM TAŞERON İŞÇİLER

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Türk-İş heyetiyle tekstil sektöründeki işçi çıkarmaları ve kadro bekleyen 720 bin taşeron işçinin durumunu görüştü.

KULLİYEDE GÜNDEM TAŞERON İŞÇİLER

Erdoğan’ın geçtiğimiz Salı günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Türk-İş Başkanı Ergün Atalay ile Pevrul Kavlak, Ramazan Ağar, Nazmi Irgat ve EyüpSaray’da gündem taşeron işçiler


Alemdar’ı kabulünde çalışma hayatıyla ilgili güncel sorunlar ele alındı. Görüşmede Türk-İş heyeti, Erdoğan’a tekstil sektöründe son zamanlarda yaşanan işten çıkarmaları gündeme getirdi.

ÇÖZÜME KAVUŞACAK

SGK verilerine göre son alanya escort yılda sigortalı ücretli çalışan sayısı en fazla azalan ilk 10 sektör arasında bulunan tekstil sektöründeki sorunların farkında olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı’nın bu konudaki çalışmaları son aşamaya getirdiğini kaydetti. “Kısa zamanda sorunu çözüme kavuşturacağız” müjdesini veren Erdoğan, iş hayatıyla ilgili yaşanan güncel sorunlarla ilgili de çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Görüşmede Türkiye’nin kanayan yarası haline gelen taşeron işçi ve mevsimlik işçi sorunu da gündeme geldi. Türk-İş heyeti, kadroya geçme hayaliyle bekleyen 720 bin taşeron işçiyle ilgili Erdoğan’dan destek istedi.

Erdoğan, sosyal tarafların görüşleri doğrultusunda sorunlu alanların giderilmesi konusunda çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Görüşmede Türk-İş heyeti, Erdoğan’a 15 Temmuz darbe girişimini uluslararası düzeyde anlatmak ve farkındalığı güçlendirmek için İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan “15 Temmuz Demokrasinin Zaferi, Emek” başlıklı kitabı hediye etti. Görüşmede Erdoğan’a kitabın bin kopyaya yakınının uluslararası ve yabancı sivil toplum kuruluşlarına gönderilmeye başlandığı bilgisi verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Türk-İş heyetinden 15 Temmuz darbe girişiminin dünyadaki muhataplarına daha etkili anlatılmasını istedi.

 

 
taşeron kadro taşeron işçi sorunu devlette taşeron taşeron sorunu taşeron işçi sorunu taşerona kadro
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!