Son Dakika Taşeron ve Bedelli Askerlik Açıklaması Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bedelli askerlik, yani anayasa ve taşerona kadro hakkında açıklamalarda bulunan Ahmet Sorgun, parti olarak verdikleri sözün arkasında duracaklarını belirtti. İşte o açıklama.

Son Dakika Taşeron ve Bedelli Askerlik Açıklaması Geldi

TRT Haber kanalına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, taşeron işçilere yönelik açıklamada bulundu.

Televizyon kanalında katılımcıların sorularını yanıtlayan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Basın mensuplarının genel başkan yardımcısına taşerona kadro sorusu soruldu. Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili soruya Ahmet Sorgun, bu konuda çalışmaların devam ettiğini ve AK Parti’nin verdiği sözü tutacağını belirtti.

Konu ile ilgili herhangi alanya escort tarih vermeyen Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bu konuda çalışmaları devam ettirdiğini belirtti.

Bedelli Askerlik Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, katılımcılardan bedelli askerlik gelecek mi? sorusunu da yanıtladı. Sorgun, hükumet olarak bedelli askerlik konusunu gündeme şimdilik getirmeyeceklerini belirtti. Son günlerde ülkenin verdiği terör mücadelesine dikkat çeken Sorgun, Türkiye’nin bulunduğu bu durumda bedelli askerlik meselesinin gündeme getirilmesinin doğru ve uygun olmadığını söyledi.

asgari ücret 2017 asgari ücret ne kadar asgari ücret haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş Başkanı Çebi, Jean Onana İddialarına Cevap Verdi!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!
Beşiktaş'ta Jean Onana Krizi Derinleşiyor: Ayrılık İhtimali Artıyor!